KAHVALTIDAN SONRA MİSAFİRLERİMİZİ UĞURLADIK..

Birlik Beraberlik ve Dayanışma Yemeği’nin ertesi sabahı Dabakoğlu Tesisleri’nde kahvaltı programı yapıldı.

Davetimize icabet edip 10. Birlik Beraberlik ve Dayanışma Yemeği’ne katılan emekli Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürü Naim Durmaz; emekli okul müdürlerimizden Remzi Özkaya (Ankara), Erol Zeren (Ankara),Ahmet Özel (Çanakkale); Samsun Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Lise Mezunları Derneği Başkanı Seydahmet Çay; Dernek Başkanı Müjdat Yersen, Başkan Yardımcısı Şaban Ertürk ve 4. ve 5. dönem dernek başkanımız Muhsin Akçay ve eşleri ile birlikte kahvaltı ederek, dernek yemeği hakkında değerlendirmelerde bulunduk.
Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürü Naim Durmaz, değerli düşüncelerini ve tecrübelerini bizlere aktararak, bundan sonraki yol haritamızı belirlemede bizlere ışık tuttu. Aynı şekilde, müdürlerimizden Remzi Özkaya, Ahmet Özel ve Erol Zeren de hem bir önceki akşam gerçekleşen yemek hakkındaki görüşlerini belirttiler, hem de bundan sonra dernek çalışmalarında faydalanabileceğimiz, fikirlerini söylediler.
Oldukça samimi bir havada geçen kahvaltı sonrası misafirlerimize teşekkür ederek, kendilerini yolcu ettik.