ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MEZUNLARI

GECEDE BULUŞTU

Her yıl geleneksel hale getirdikleri “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma” gecelerinin 12. Sini cumartesi akşamı gerçekleştirdiler.

Kolin Hotel’de yapılan geceye üyelerin yanı sıra, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Yüksel, Dernek üyesi Çanakkale İl Dernekler Müdürü Resul Karakurt ile Samsun Meslek Liseliler Derneği Başkanı Seydahmet Çay katıldı. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ahmet Özel, “Bu gecenin isminden anlaşıldığı üzere dernek olarak birlik ve beraberlik ve dayanışmaya çok önem veriyoruz. Bu değerlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Meslek liseli olarak her sene düzenlediğimiz gecelerimize ilgi gittikçe artıyor. Bu sebeple bu sene Kolin Hotel’de yapmaya karar verdik. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek tesislerinin yapımında önemli katkılar sağlayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a ve Okulu ile ilgili problemlerin giderilmesi için yoğun çaba harcayan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a teşekkür etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Dernek tesislerine belli bir meblağın üzerinde bağış yapanlara plaket verildi. İbrahim Bodur Vakfı adına Kaleseramik Proses ve Kalite Müdürü Seyfi Özen, Müteahhit İnşaat Mühendisi Rafet Bilici, Ercem Mobilya’nın sahibi Ercan Durgun, NS Peynirleri sahibi işadamı Nahit Sezgin, Ziraatçi Sedat Ege ve Harun Aslan plaketlerini aldılar.

Gecede oldukça duygusal anlar da yaşandı. Geçtiğimiz sene vefat eden dernek üyesi İlyas Acar’ın eşi Mine Acar’a dernek başkanı tarafından plaket verildi. Gözyaşlarının sel olduğu anlardan sonra, derneğin kurulmasına sebep olan hocaların hocası Tezer Erinç unutulmadı.

Dernek üyeleri Seyfi Özen ile Mustafa Topaloğlu’nun birer sunum yaptığı gecede harmandalı oynandı.

İki solistin sahne aldığı eğlenceli gece, hediye çekilişi, kurucu üyelerin dernek başkanı ile beraber pasta kesmesi ve 10 yıl Marşının okunması ile son buldu.