BAŞKAN GÖKHAN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneğimiz, Esenler Mahallesi’ndeki yeni hizmet binamızda Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı konuk etti.

12 Nisan Çarşamba günü Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve beraberindeki heyet, yapımı tamamlanan dernek binamıza inceleme ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanımız Ahmet Özel ile dernek yönetimi ve kurullarının hazır bulunduğu ziyaret sırasında Özel, dernek binasında yapılan çalışmaları aktardı.

Yaklaşık 750 üyenin yardımıyla 6 ayda yeni dernek binasının oluşturulduğunu söyleyen Özel, “2004 yılında kurulan derneğimiz, belediyenin ve üyelerin büyük desteği ile yeni hizmet binasına kavuştu. Prefabrik yapının oluşturulmasında tamamen dernek üyelerimizin katkısı oldu. Belediye ve yer sahiplerinden bu arsayı tahsis ettik ve 25 yıllığına kullanım hakkını aldık. Alanda çay bahçesi ve hobi bahçelerinin yanı sıra, minyatür bir futbol sahası ayrıca yürüyüş alanı düşünüyoruz. Şimdilik sadece büro kısmını devreye soktuğumuz tesisimizi, mayıs ayında açılışını yaparak tam anlamıyla faaliyete geçirmek istiyoruz.” dedi.

Dernek binamızı inceleyen Başkan Ülgür Gökhan ise, “Belediye olarak bakım çalışmalarında destek vereceğiz. Burada yeşillendirme çalışmalarının artması daha iyi olacaktır. Parkta hareket olursa içinde daha fazla yaşam olur ve temiz kalır. Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği son derece aktif çalışmalar içerisinde bulunuyor. Yeni binanız hayırlı olsun” diye konuştu.