TEBRİK ZİYARETİ

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyelerimiz, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dernek Başkanımız Ahmet Özel ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Milli Eğitim Zülküf Memiş'in Tarihi Alan Başkanlığı Yardımcılığına atanmasının ardından, Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Osman Özkan'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Teknik Eğitimin ülkedeki durumu hakkında fikirlerini paylaşan heyet, Osman Özkan'ın bu konuya olan hassasiyetini ve önem verdiğini söylemesi üzerine kendisine teşekkür ettiler.

Ülke kalkınmasında önemli bir rol oynayan teknik eğitimin ilerlemesi ve geliştirilmesi için her birimin kendisine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Başkan Özel, "Yıllardır milli eğitimde en üst kademelerde görev yapmış biri olarak teknik eğitimin önemini biliyoruz ve dernek olarak bunu yaymak için çaba gösteriyoruz" dedi.

Osman Özkan ise "Teknik eğitim konusunda her türlü bilgiye sahibim. Gelişmeleri takip ediyorum ve okullarda bunun yaygınlaşması için elimden geleni yapacağım" dedi.