BASKAN K
7. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU YAPTIK
Derneğimizin 7. Olağan Kongresinde Ahmet Özel ve ekibi yeniden yönetim kuruluna seçildi.
Çanakkale Ticaret Borsası Toplantı Salonunda 8 Ocak Pazar günü yapılan genel kurul toplantısına katılım oldukça fazlaydı.
Açılış konuşmasını Başkan Ahmet Özel’in yaptığı genel kurulda divan başkanlığına Hasan Sami Er seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim raporu okunup oybirliği ile ibra edildi.

Genel Kurula dernek üyelerinden Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Saffet Uzel, Çanakkale Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hilmi Ercan, Çanakkale Seramik Fabrikaları Kalite ve Proses Müdürü Seyfi Özen, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kadir Elibol, Çanakkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkan Yardımcısı İlhan Ulus, Türk Hava Kurumu Çanakkale Şube Başkanı Mehmet Metin Sarf, bugüne kadar görev yapmış tüm başkanlar da katıldı.
Başkan Ahmet Özel, tesisin son durumu hakkında üyeleri bilgilendirirken konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Üyelerin bağışları ve dernek imkanları ile yapılan eğitim ve sosyal tesisler ile ilgili fotoğraflar da sunum şeklinde perdeye yansıtıldı. Çanakkale Belediyesinin tahsis ettiği alana, 712 üyeli bir derneğin kendi imkanları ile inşa ettiği binanın güzel bir örnek ve bir başarı öyküsü olduğunu belirten Başkan Özel, Çanakkale Belediyesine ve tüm üyelere teşekkür edip, binanın tamamen bitirilip hizmete girmesi için üyelerin bağışlarının devam etmesi gerektiğini söyledi. Elverişsiz hava şartlarına rağmen kalabalık sayılabilecek bir üye topluluğunun katıldığı genel kurulda söz alan üyelerin hemen hepsi dernek tarafından yapılan eğitim ve sosyal tesisleri hakkında konuşarak yönetim kuruluna teşekkür ettiler.
Daha sonra tek liste ile gidilen seçimde Ahmet Özel, Süleyman Erte, Osman Erdin, Mehmet Gürkan Yüce, Haki Yavuz, Cüneyt Garip ve Hasan Sami Er yeni yönetim kuruluna seçildiler.
Başkan Ahmet Özel, yaptığı teşekkür konuşmasında, kötü hava koşullarında bile genel kurul toplantısına katılıp kendilerine destek veren üyelere teşekkür etti.
Yeni seçilen yönetim kurulumuz ilk yönetim kurulu toplantısında görev bölümü yapacak.
Yönetim kurulumuzu tebrik eder, başarılar dileriz.
genel kurulu1
genel kurulu31
genel kurulu33
genel kurulu34