Kadir Elibol small1
KADİR ELİBOL’A DERNEĞİMİZDEN ZİYARET

Başkanımız Ahmet Özel ve Sayman Osman Erdin, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı, derneğimiz denetleme kurulu üyesi Kadir Elibol’u makamında ziyaret etti.
Başkan Ahmet Özel, 5 Haziran 2016 tarihinde Kolin Otel’de gerçekleştirilen Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 23. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen derneğimiz denetleme kurulu üyesi Kadir Elibol’u ziyaret etti.

Dernek saymanı Osman Erdin ile birlikte, Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı üyemiz Kadir Elibol’u (Elektrik-1984) makamında ziyaret eden başkanımız Ahmet Özel, kendisini seçimdeki başarısından dolayı tebrik etti. Üyelerimizin önemli makamlara gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirten başkan, bundan sonra kendisini daha üst görevlerde görmek istediğini söyledi.
Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı, üyemiz Kadir Elibol da, kendisinin de üye olduğu Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her ne kadar Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanı olsam da, endüstri meslek lisesi mezunu olduğumu kesinlikle unutmam. Okulda elektrik bölümünde okumama rağmen mali müşavir oldum. Ancak, meslek lisesinde aldığım disiplin ve öğrendiğim prensipli çalışmanın faydasını bugün görüyorum.” diyerek başkan Ahmet Özel’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Kadir Elibol