saffet uzel2
YENİ MÜDÜRÜMÜZE ZİYARET

Yönetim kurulumuz, 30 Haziran 2016 tarihinde Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak atanan Saffet Uzel’i (Metalişleri/1993) makam odasında ziyaret etti.

Ahmet Özel başkanlığında gerçekleşen ziyarete yönetim kurulu üyelerinden Haki Yavuz, Osman Erdin, Süleyman Erte, İlyas Acar ve Müjdat Yersen katılırken, mazereti bulunun Cüneyt Garip ziyarette bulunamadı. Başkan Özel, okulumuza müdür olarak atanan Saffet Uzel’e derneğimiz adına çiçek takdim ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Özel, yeni seçilen yönetim kurulunun geçtiğimiz ay değişik kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretlerinde bulunduğunu belirterek, “Bu kapsamda Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Vekili Elif Dilara Güler’i de ziyaret etmiştik. Kendisine, derneğimize yaptığı katkılardan ve okulumuza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmiştik. Bugün ise, okulumuzda müdür yardımcısı görevinde bulunurken müdür olarak atanmanız dolayısıyla sizi tebrik etmeye geldik. Okulumuzdan mezun, derneğimiz üyesi birinin müdür olarak atanmasından duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek isterim. Bu okuldan mezun olup, bu okulda müdürlük yaptım. Benden sonra, okulumuz mezunu bir teknik öğretmenin müdür olarak atanmış olması dernek olarak bizleri mutlu etmiştir. Bizler meslek lisesi mezunu olmaktan gurur duyuyoruz. Bu nedenlerle kendimizi buraya ait hissediyoruz. Her zaman okulumuza hizmet etmeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim.” dedi.

Okul Müdürü Saffet Uzel de, altı yıldır okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yaptığını belirterek, “Ezine Mesleki Eğitim Merkezinde 2005-2010 yılları arasında beş yıl süre ile müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra okulumuza atanmıştım. Toplamda 11 yıllık müdür yardımcılığı tecrübesine sahibim. Altı yıldır burada bulunduğum için okulumuz ve mesleki eğitimle ilgili konulara vakıf olduğum gibi, birlikte çalıştığımız kadronun devam etmesinin avantajına da sahibim. Üyesi bulunduğum derneğimizle de uyum içerisinde okulumuz, öğrencilerimiz için faydalı çalışmalar yapacağımıza eminim.” dedi.

Okulumuzun 16. müdürü olan üyemiz Saffet Uzel’i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.
saffet uzel1

saffet uzel