ÇANAK OTEL’DE İFTAR
iftar

22 Mayıs 2016 Pazar günü yapılan olağanüstü genel kurulda seçilen yönetim kurulumuz, bir yandan okulumuz ve derneğimizle ilişkisi olan kurum ve kuruluşları ziyaret ederken, bir yandan da üyelerimize yönelik etkinlikleri ihmal etmiyor.

Üyelerimizle bir araya gelebilmek, birlikte vakit geçirebilmek için her ay bir etkinlik düzenleme gayretinde olan derneğimizin bu ayki faaliyeti, Ramazan ayı olması nedeniyle iftar yemeği idi.

24 Haziran 2016 Cuma akşamı Çanak Otel’de düzenlenen, dördü çocuk olmak üzere toplam 91 kişinin katıldığı iftar yemeği yine güzel görüntülere sahne oldu. Üyelerimizin birbirleriyle kaynaşması, saatler ilerlemesine rağmen otelde kalıp sohbete devam etmeleri akılda kalan güzelliklerdendi.

İftar öncesinde, yemek sırasında ve sonrasında herkesin yüzünde tebessüm vardı. Herkes yemeğini yiyip çay keyfine başlarken Başkan Ahmet Özel bir konuşma yaparak katılan üyelere teşekkür etti. “Göreve geldiğimiz günden bu yana henüz bir aylık bir zaman geçmesine rağmen, bu süre zarfında sık sık sizlerle bir araya gelmeye çalıştık.Genel kurulda seçilen yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile yönetim kurulu tarafından oluşturulan danışma ve yayın kurulu üyelerinin katılımıyla yine bu otelde bir toplantı düzenledik. Ardından dernek büromuzda, bugüne kadar görev almış olan tüm başkanlar ile bir araya geldik. Ağırlıklı olarak eğitim ve sosyal tesislerimiz hakkında neler yapabileceğimizi masaya yatırdığımız bu toplantılarda, derneğimizi bir adım daha ileri nasıl götürürüz diye konuştuk.

Değerli arkadaşlar, Ramazan ayında olmamız münasebetiyle üyelerimizle bir kez de iftar yemeğinde buluşalım istedik. İnşallah önümüzdeki yıl bu iftar yemeğini kendi sosyal tesislerimizde yapacağız.” dedi. Başkan, alkışlarla kesilen konuşmasına şöyle devam etti “Değerli dostlar, 22 Mayıs günü yapılan genel kurulun sonunda söz alıp, bizi bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ettim. Bizi zor bir sürecin beklediğini, eğitim ve sosyal tesislerini yapabilmek için çok çalışmamız gerektiğini söyleyince, Sayın Rafet Bilici kürsünün önüne geldi ve ‘Ahmet Bey bu işi çok büyütüyor. Bu tesisin kaba inşaatını yapmayı ben taahhüt ediyorum.’ demişti. O an üzerimdeki yükün biraz hafiflediğini hissetmiştim. Şu an aramızda bulunan, okulumuzun ilk mezunlarından, Çanakkale’nin ilk müteahhitlerinden olan Sayın Rafet Bilici’ye huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.” deyince salonda ikinci bir alkış tufanı koptu.

Bugüne kadar toplantılara katılan, etkinliklerde yer alan tüm üyeler teşekkür eden başkan, her etkinliğe Çan’dan gelerek katılan Çanlı üyelerimize ayrıca teşekkür etti.
iftar 1

iftar 2