İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET
milli egitim mudur small      Yönetim kurulumuz genel kurulda seçilip görev bölümü yaptıktan sonra derneğimiz ile yakın ilişkisi bulunan kurumları ziyarete başladı. Yönetim kurulumuzun, Çanakkale Belediye Başkanlığı, İl Dernekler Müdürlüğü ve Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden sonraki durağı İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.
     Dernek olarak varlık sebebimiz olan okulumuzun bağlı olduğu üst kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılan ziyarette derneğimizi Başkan Ahmet Özel, sekreter Müjdat Yersen ve yönetim kurulu üyesi Süleyman Erte temsil etti.

İl Milli Eğitim Müdürü ZülküfMemiş, makamında kabul ettiği Başkan Ahmet Özel ile yönetim kurulu üyeleri Müjdat Yersen ve Süleyman Erte nezdinde yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ederek başarılar diledi.
     Oldukça samimi bir ortamda yaklaşık yarım saat süren ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdürü ZülküfMemiş’in yoğun çalışma temposu içerisinde olduğu görüldü.
     Ziyaret sonunda Başkan Ahmet Özel, yoğun çalışma temposu içerisinde olmasına rağmen randevu verip kendilerini kabul eden, ZülküfMemiş’e derneğimiz adına teşekkürlerini iletti. Misafirlerini merdivenlere kadar yolcu etme nezaketini gösteren Memiş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kapısının derneğimize her zaman açık olduğunu söyleyip tekrar tebrik ederek, başarılar diledi.
milli egitim mudur 3

milli egitim mudur 2