OKULUMUZU ZİYARET ETTİK
okul muduru ziyaret small
Bu okuldan mezun olmasaydık, bu derneğin üyesi de olamazdık. Dolayısıyla böyle bir dernek de olmazdı. Bunun bilinciyle hareket eden yönetim kurulu üyelerimiz Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Vekili Elif Dilara Güler’i okuldaki makam odasında ziyaret etti.

Elif Dilara Güler, misafirlerini Müdür Yardımcısı Selahattin Demirdağlı ve elektrik bölümü öğretmeni Haki Yavuz ilebirlikte karşılarken, ziyarete derneğimizi temsilen Ahmet Özel başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerinden Osman Erdin, Süleyman Erte ve Müjdat Yersen katıldı.Haki Yavuz ise okuldaki öğretmenlik ve dernekteki başkan yardımcılığı görevleri sebebiyle ev sahibi olmanın yanı sıra derneğimizi de temsil ediyordu.
     Başkan Ahmet Özel, yeni seçilen yönetim kurulunun değişik kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretlerine başladığını belirterek, “Bunlardan en önemlisi bugün gerçekleştirdiğimiz Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiziyaretidir. Bizlerbu okulda okuduk. Buradan mezun olduğumuz için gurur duyuyoruz. Bu nedenlerle kendimizi buraya ait hissediyoruz. Özellikle ben, bu okulda öğrenci olarak okudum, ilk görev yerim de bu okul oldu. Öğretmen, atelye şefi, müdür yardımcısı ve müdür olarak okulumun bütün kademelerinde görev yaptım. Bizler buradan mezun olduğumuz için birer meslek sahibi olduk ve hayatımızı bu şekilde kazandık. Şimdi ise bir anlamda borcumuzu ödüyoruz.” dedi.
     Müdür Vekili Elif Dilara Güler de, görevde bulunduğu süre içerisinde Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği ile çok güzel bir diyalog içerisinde çalıştıklarını belirterek, derneğin okula katkılarından dolayı bundan önceki tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında okul müdürlüğü için talip olmadığını belirten Güler, “Seneye bu makamda olmasam da büyük ihtimalle yine bu okulda olacağım, yine dernek okul işbirliğine katkı sunmaya devam edeceğim. Keşke bütün okullarımızın böyle birer derneği olsa.” dedi.

okul muduru ziyaret 1