İLDERNEKLER MÜDÜRÜNE ZİYARET
Dernekler muduru small
     Yeni seçilen yönetim kurulumuz, göreve geldikten sonraki ilk ziyaretini derneğimize iki dönüm yer tahsisinde yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a yapmıştı. Ziyaretlerine devam eden yönetim kurulumuzun ikinci durağı ise İl Dernekler Müdürü Resul Karakurt oldu.

Derneklerle ilgili iş ve işlemlerin yürütülmesine ilişkin yetki, görev ve sorumluluklarının tespiti ile bu hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde sunulması için çalışma ve denetim yapan bu kapsamda derneğimizden de sorumlu olan, Gebze Endüstri meslek Lisesi Tesviye Bölümü 1985 yılı mezunu Karakurt, aynı zamanda bizden biri. Derneğimizin de üyesi olan Resul Karakurt’a yapılan ziyaret bu açıdan ayrı bir anlam da taşıyor.

İl Dernekler Müdürlüğüne yapılan ziyarete, derneğimiz adına Başkan Ahmet Özel ile birlikte yönetim kurulu üyelerimizden Osman Erdin ve İlyas Acar katıldı. Resul Karakurt, oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, ‘Dernekler Mevzuatı’ adlı kitabı hediye ederken, aynı zamanda dilekçe ile başvuran Başkan Ahmet Özel’e, internetten işlem yapabilmek için Derbis e-şifresini de teslim etti.
     Dernekleri İl Müdürü üyemiz Resul Karakurt’un yakın ilgisine çok teşekkür eden başkan Özel, kendisini derneğimizde misafir etmekten memnuniyet duyacağını iletti.

Dernekler muduru