TÜM KURULLAR TOPLANDI
kurullar toplandi kucuk

Yeni seçilen yönetim ve denetim kurullarının asil ve yedek üyeleri ile yönetim kurulu tarafından oluşturulan danışma ve yayın kurulu üyeleri Çanak Otel’de toplandı.

22 Mayıs’ta yapılan olağanüstü genel kurul sonucunda göreve gelen yönetim kurulu, kendi arasında görev bölümü yaptıktan sonra danışma ve yayın kurullarını da belirledi. Genel kurulda seçilen yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile yönetim kurulu tarafından oluşturulan danışma ve yayın kurulu üyeleri Çanak Otel toplantı salonunda bir araya geldi.
Yönetim kurulu tarafından düzenlenen ve Başkan Ahmet Özel tarafından yönetilen toplantının ana konusu yine eğitim ve sosyal tesislerimiz idi.

Toplantının amacını özetleyen Başkan Ahmet Özel kısaca, “Ben bu tesislerin yapılmasını çok önemsiyorum. Bu tesisleri sadece okey, tavla, kağıt oynamak için yapmıyoruz. Tabi isteyen üyelerimiz oyun da oynayacak ama asıl hedefimiz burayı bitirdikten sonra sık sık bir araya gelmek, birikimlerimizi, deneyimlerimizi birbirimizle paylaşmak.
     Burada kurslar, eğitimler düzenlemek, üretmek, üretmek, üretmek istiyoruz. Daha da önemlisi kendi mülkümüz olacak bu tesislere taşındıktan sonra kira ve stopaj giderlerinden kurtulacak olmamız. Böylece kira ve stopaja harcadığımız miktarları, bizleri yetiştiren okulumuza, ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize aktarma imkanımız olacak. Gelin birlik olalım, varsa dargınlıkları, kırgınlıkları bir yana bırakalım. Aynı gaye etrafında birleşelim ve Çanakkale’ye örnek bu tesisin yapımını birlikte başaralım.” dedi.
     Görev dağılımına göre yönetim kurulu üyeleri tanıtıldıktan sonra, yönetim yedek listesinde bulunanlar ile denetim asil ve yedek üyeleri, yeni oluşturulan danışma ve yayın kurulu üyeleri tek tek tanıtıldı.
     Denetim kurulu yedek üyelerinden Hasan İkiz’in sorduğu, eğitim ve sosyal tesislerimizdeki son durumu yönetim kurlu üyesi İlyas Acar anlattı. Acar, “Biz bir proje hazırlayıp belediyenin onayına sunmuştuk. Ancak prefabrik binaları sizin projenize göre yapamıyorlarmış. Bu konuyu belediyeye danıştık; hazırlanan prefabrik binalardan bize uygun olanı için yeniden bir proje hazırlayıp belediyenin onayına sunacağız. Fakat bu süreç çok uzun olmayacak. Biz bayramdan sonra temel atmayı hedefliyoruz.” dedi.
     Mali durum hakkında bilgiler veren Sayman Osman Erdin, mülk edinme kampanyasında toplam 37.300 lira olduğunu, fakat bu projeyi tamamlamak için en az 100 bin lira daha gerektiğini söyledi.
     Toplantıya katılan tüm üyeler söz alarak, görüş ve önerilerini anlatarak, bu kampanyaya katılma taahhüdünde bulundular.
     Yaklaşık iki saat süren eğitim ve sosyal tesisler hakkındaki toplantıdan sonra, hep beraber 7. kattaki restorana çıkarak birlikte iftar yapan katılımcılar, bu toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yönetim kurulunun bu işi çok önemsediğini gördüklerini belirtip, çalışmalarından dolayı yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

kurullar toplandi 1
Tüm kurullarımızda görev alan üyelerimizden toplantıya katılanlar...
Süleyman Savaş ve Recep Altınsaban toplantıya katılmalarına rağmen mazeretleri nedeniyle
erken ayrıldıklarından fotoğrafta yer alamadılar.
kurullar toplandi 2
Başkan Yardımcısı Haki Yavuz ve Başkan Ahmet Özel...
kurullar toplandi 3
2 saatlık toplantı sonrası yemek salonuna geçilerek birlikte yenilen iftar yemeğinden görüntüler