ZİYARETLER BAŞLADI
Belediye Baskanina ziyaret
       İLK ZİYARET BELEDİYE BAŞKANINA
      Yeni seçilen yönetim kurulumuz ilk ziyaretini Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a yaptı. Ziyarete derneğimiz adına Başkan Ahmet Özel ile birlikte yönetim kurulu üyelerimizden Osman Erdin ve İlyas Acar katıldı.

Dernek başkanımız Ahmet Özel, öncelikle nisan ayındaki dernek yemeğine katıldıkları ve bugün kendilerine randevu verme nezaketinde bulunduğu için Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkür ederek, “708 üye sayımızla bugün Çanakkale’nin en güçlü ve en saygın derneklerinden biriyiz. Başkanlığınız döneminde sivil toplum kuruluşlarına gösterdiğiniz kolaylıkları yakından takip ediyoruz. Eğitim ve sosyal tesislerimiz için Esenler Mahallesi’ndeki 2.060 m2 alanın derneğimize tahsisinde desteklerinizi esirgemediğiniz için Çanakkale Belediyesi nezdinde şahsınıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
      Meslek liselerine her zaman daha yakın duran, okulumuza her türlü desteği veren ve özellikle derneğimizin bir yer edinme talebine olumlu cevap verip, Esenler Mahallesindeki iki dönüm yerin tahsisinde yardımcı olan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanındayız. Derneklerin görüş ve önerileri bizim için çok değerlidir. Üye sayısının 700’ü geçtiğini söylediğiniz Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’nin yaptığı çalışmaları biliyorum. Dernekler bize gelip ağaçlandırmak üzere kendilerine bir yer tahsis etmemizi istiyor. Birçok derneğe de yer gösteriyoruz. Ama ondan sonra bakıyoruz ki ağaçlandırmak üzere bizden talep edilen yerler bakımsız, ilgisiz; bırakın ağaç dikmeyi içinde dikili ağaçları bile kurutmuşlar. Hemen geri alıyoruz o yeri. Derneğinizin öyle olmadığını biliyorum. Bu yüzden de bu alanın size tahsis edilmesinde sakınca görmedim. Burayı örnek bir yer yapacağınıza inandığımı nisan ayındaki birlik beraberlik yemeğinizde de söylemiştim.” dedi.