MUHARREM ERKEK’TEN ZİYARET

7 Haziran seçimlerinde CHP’den aday adayı olan Muharrem Erkek, delege ziyaretleri yanında Sivil Toplum Kuruluşlarını da (STK) ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda Çanakkale’nin en fazla üyeye sahip derneklerinin başında gelen derneğimizi ziyaret eden Muharrem Erkek, çalışmalarımız hakkında bilgi alırken, ön seçim öncesi yaptığı çalışmaları ve milletvekili olması halinde yapacaklarını anlattı.

Başkanımız Müjdat Yersen, milletvekili aday adayı iken bile derneğimizi ziyaret eden Muharrem Erkek’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. 671 kayıtlı üye sayımızla Çanakkale’nin en fazla üyeye sahip derneklerinden biriyiz. Çok ciddi etkinliklerimiz oluyor. Dayanışma yemekleri, kan bağışı kampanyaları, doğa yürüyüşleri, kompozisyon yarışması, satranç turnuvası, mezunlar pilav günü, öğretmenler günü kutlamaları gibi sosyal etkinliklerimizin yanında, okulumuzun ve öğrencilerimizin ayni ve maddi ihtiyaçlarına da yardımcı oluyoruz.” diyerek, hazırladığı bir dosyayı Muharrem Erkek’e verdi. Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Dernek yönetimi ve danışma kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, getirdiği bir vazoyu hediye eden Erkek, “Aylık yayınınız olan Sanat Bülteni’ni okuyorum. Gerçekten sizleri tebrik ediyorum. Çok ciddi çalışmalara imza atıyorsunuz. Böyle bir bülten çıkartmak hiç de kolay olmasa gerek. Mesleki ve teknik eğitimle ilgili konulara, üyelerinize ve okulunuza geniş yer veriyorsunuz. Sadece bu bülten, sizi tebrik etmem için yeterli. Müjdat Başkanımın anlattıklarından sonra keşke bütün dernekler sizin gibi olabilse diyorum ve sizi gönülden tebrik ediyorum. STK’lar demokrasinin lokomotifi olmalı, siyasileri peşlerine takmalı, ilgilendikleri konular hakkında yerelde ve genelde yöneticileri bilgilendirmeli ve onlara yön vermeli. Milletvekili olduğumda, STK’ların demokrasinin vazgeçilmezi olması için çalışmalar yapacağıma söz veriyorum. Yerelde güzel şehrimiz Çanakkale’nin havasının suyunun bozulmasını önleyici çalışmalarım olacak, genelde ise bir hukukçu olduğum için ülkemin yeni anayasaya olan ihtiyacı konusunda çok faydalı olacağımı düşünüyorum” dedi.