SOYDAN’DAN DERNEĞİMİZE ZİYARET

Çanakkale Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi M. Serdar Soydan Derneğimizi ziyaret etti.

Dernek yönetim ve danışma kurullarının hazır bulunduğu ziyarette, yeni seçilen dernek yönetim kurulunu tebrik eden Soydan, “Her ay TBMM’ne aylık yayınınız olan Sanat Bülteni geliyor.

Öncelikle her ay bülten gönderdiğiniz için size teşekkür ediyorum. Böyle bir bülteni çıkarmanın hiç de kolay olmadığını biliyorum. Sanat Bülteni’nin şubat ayı sayısında genel kurul yaparak yeni yönetim kurulu oluşturduğunuzu okumuştum. Mart sayısında da yeni dernek büronuza taşındığınızı okudum. Hem yeni yönetim kurulunuzu kutlamak, hem de yeni yerinizin hayırlı uğurlu olması dileklerimi iletmek için sizleri ziyaret etmek istedim.” dedi.

Dernek Başkanımız Müjdat Yersen de, Milletvekili M. Serdar Soydan’ın yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Derneğimiz 671 üye sayısıyla Çanakkale’nin en fazla üyeye sahip derneklerinden biridir.  Yaptığımız etkinliklerle Çanakkale’nin en etkin derneklerinin başındayız. Şimdi büyük bir hedefimiz var. Kendi malımız olacak bir dernek bürosuna sahip olmak istiyoruz. Bu amaçla ‘Mülk Edinme Kampanyası’ başlattık. Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz” diyerek hazırladığı bir dosyayı Milletvekili M. Serdar Soydan’a verdi.

Şu anda CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu belirten M. Serdar Soydan, “Bu ziyaretim bir tebrik ve hayırlı olsun ziyareti idi. Adaylığım kesinlik kazandıktan sonra derneğinizi tekrar ziyaret edeceğim” dedi.