ÜYEMİZ MHP'DEN ADAY ADAYI

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde, partilerin henüz adayları bile belirlenmemişken, 25. dönem milletvekili aday adayları ile parti teşkilatlarının derneğimize ziyaretleri sürüyor.

26 Mart 2015 Perşembe günü derneğimizi ziyarete gelen bu kez bizden biriydi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Çanakkale Milletvekili Aday Adayı üyemiz Cafer Çakmak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Pınar ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Sefer Göztepe ile birlikte derneğimizi ziyaret etti.

İçimizden Biri

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü 1989 yılı mezunu üyemiz Cafer Çakmak, derneğimize yaptığı ziyarette, "Burada bulunan hemen herkesi tanıyorum. Çünkü ben Çanakkaleliyim, çünkü ben Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum. Ben içinizden biriyim. Siyasette de yeni değilim. Endüstri Meslek Lisesini okul 1.si olarak bitirdikten sonra 1989 yılında Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ni kazandım. O yıl Bursa Ülkü Ocakları'na kaydoldum. Yani 17 yaşında siyasi kimliğimi ortaya koydum ve bu yolda çalıştım. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanlığı, Bursa Arabayatağı Öğrenci Yurdu Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanlığı, Çanakkale Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcılığı, Türk Veteriner Hekimleri Birliği Yüksek Haysiyet Divanı üyeliği yaptım. 26 yıldır siyasetin ve sivil toplum kuruluşlarının içindeyim. İnşallah adaylığım açıklandıktan sonra da sizleri ziyaret edeceğim.Sizden biri olarak, sizlerin oylarına talip olacağım. Vatanım ve milletim için çalışacağıma söz veriyorum." dedi.

En Anlamlı Hediye...
Dernek Başkanımız Müjdat Yersen, "Derneğimize yaptığınız ziyaretten çok memnun oldum. Özellikle mensubu ve başkanı bulunduğum Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği'nin bir üyesinin, Cafer Çakmak kardeşimizin milletvekili aday adayı olması bizleri sevindirdi. Şimdi üyemiz, kardeşimiz Cafer'i aday olarak görmek, dahası milletvekili olarak görmek istiyoruz. İçimizden birinin milletvekili olması bizleri mutlu edecektir." dedi. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Cafer Çakmak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Pınar ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Sefer Göztepe yanlarında getirdikleri Türk Bayrağını başkanımıza hediye ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.