M. MÜCAHİD DEMİR DERNEĞİMİZE ZİYARETTE BULUNDU

AK Parti 25. Dönem Çanakkale milletvekili aday adaylarından M. Mücahid Demir derneğimizi ziyaret etti.
Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Başkan Müjdat Yersen, AK Parti milletvekili aday adayı M. Mücahid Demir’e derneğimiz hakkında bilgiler verdi.

Özellikle “Mülk Edinme Kampanyası” ve Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin başka bir yere taşınarak okul yerinin başka bir amaçla kullanılması şeklinde Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bir düşüncesi olduğu konularına değinen başkan, bütün siyasilerden olduğu gibi, M. Mücahid Demir’den de destek istedi. Aday olması halinde farklı bir yol izleyeceğini, kendisine destek istemek için değil, projelerini anlatmak için meydanlara ineceğini söyleyen M. Mücahid Demir, “Aday adaylığım sürecinde bile iyi bir halkla ilişkiler çalışması yürüttüğüme inanıyorum. Bugün Çanakkale’de beni tanımayan kalmamıştır. Şimdi sıra projelerimi anlatmaya geldi.” dedi. Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin başka bir yere taşınarak okul yerinin başka bir amaçla kullanılması fikrine sıcak bakmasının mümkün olmadığını söyleyen Demir, karşı çıkma gerekçelerinin ilgililere çok iyi anlatılması gerektiğini söyledi.