AK PARTİ’DEN TEBRİK ZİYARETİ

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, derneğimizi ziyaret ederek yeni yönetim kurulunu tebrik etti. Derneğimizin Pirireis Caddesi üzerindeki yeni dernek binasında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, yeni göreve gelen yönetim kurulunu tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Beraberinde getirdikleri bir kutu çikolatayı Başkan Müjdat Yersen’e vererek “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım.”  diyen Öncü, “Daha önceki yıllarda da derneğinizi ziyaret etmiştik. Çalışmalarınız hakkında bilgimiz var. Aylık olarak çıkardığınız Sanat Bülteni, merkez ilçe başkanlığı ve il başkanlığına her ay geliyor. Çanakkale’de dernekçilik anlamında çıtayı yukarılara çıkardınız. Sizi tekrar tebrik ediyorum” dedi. Ziyaretimize gelen AK Parti Merkez İlçe teşkilatına derneğimiz hakkında bilgi veren başkan Müjdat Yersen, “Şubat ayı başlarında bizden randevu talep etmiştiniz. Ancak o günlerde yeni dernek büromuza taşınma çalışmalarımız olduğundan size ancak randevu verebildik. Gördüğünüz gibi yeni yerimize taşındık. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bugün Çanakkale’de en fazla üyeye sahip derneklerin başında geliyoruz. Dayanışma yemekleri, kan bağışı kampanyaları, doğa yürüyüşleri, kompozisyon yarışması, satranç turnuvası, mezunlar pilav günü, öğretmenler günü kutlamaları gibi sosyal etkinliklerimizin yanında, okulumuzun ve öğrencilerimizin ayni ve maddi ihtiyaçlarına da yardımcı oluyoruz.” diyerek, hazırladıkları bir dosyayı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü’ye verdi. Okulumuza Dokunulmasın
Okulumuz hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bir tasarrufu olduğunu belirten derneğimiz yöneticileri, CNC tezgahlarının, haberleşme sistemlerinin ve okuldaki diğer teçhizatların taşınmasının bu teçhizatlara büyük zarar verebileceğini, haberleşme sistemlerinin aynı şekilde başka bir yerde tekrar kurularak çalışır hale getirilmesinin çok sıkıntılı olduğunu belirterek, okulun taşınması fikrinden vazgeçilmesini, AK Parti’nin bu konuda kendilerine destek olmasını istediler. Okulun taşınmasını önlemek için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirten ve alternatif öneriler getiren dernek yöneticilerinin bu taleplerine hak veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, “Konuyu İl Milli Eğitim Müdürümüze ileteceğim.” dedi.
Bir Üye Daha Kazandık
AK Parti Merkez İlçe teşkilatının ziyareti sırasında bir de üye kazandık. Gelen heyette bulunan Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Tesviye Bölümü 1993 yılı mezunu Ülkü Ay, daha önce hazırlayıp yanında getirdiği üye kayıt formunu başkanımıza vererek derneğimizin en yeni üyesi oldu.