6. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU YAPTIK.

Yeni yönetim kuruluna Müjdat Yersen, Şaban Ertürk, Yahya Selçuk, Ali Sacit Öztürk ve Oktay Akın oybirliği ile seçildiler.

18 Ocak 2015 Pazar günü Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulun

açılış konuşması Başkan Muhsin Akçay tarafından yapıldı. Başkan Akçay konuşmasında, “2 yıllık süre içinde öğrencilerimizin, okulumuzun ve üyelerimizin hizmetinde olduk.  Dernek çıkarlarını en üst düzeyde tutarak üyelerimizin aidat ve bağışlarının bir lirasını bile amacı dışında harcamadık.” dedi.

Genel Kurul Divan Başkanlığı’na Hasan Sami Er, Başkan Vekilliğine Ali Türabi Özdemir,  yazman üyeliklere de Pınar Filiz ile Yahya Selçuk seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi eski müdürlerinden Meslek Liselerini ve Teknik Liseleri Bitirenler Derneği (Mestekder) Başkanı Remzi Özkaya, Samsun Endüstri Meslek ve Teknik Liseleri Mezunları Derneği Başkanı Seydahmet Çay ile yine Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi eski müdürlerinden Ali İhsan Türkmen’in gönderdiği mesajlar Divan Başkanı tarafından okundu.

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği 6. Olağan Genel Kuruluna kalabalık bir üye topluluğunun yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hıdır Kılıç, Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı İsmail Erdem, Teknikerler Birliği Çanakkale Şube Başkanı Erol Kayalı da misafir olarak katıldılar.

Dernek Saymanımız Hasan Hüseyin Coşkun’un okuduğu Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Başkanı Kadir Elibol’un okuduğu Denetim Raporu görüşülerek, oybirliği ile ibra edildi.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasından sonra söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş “Çanakkale’mize ve Türkiye’ye nitelikli insan yetiştirme adına, meslek kültürü oluşturan bu büyük kurumun mezunlarının oluşturduğu böyle bir derneğin faaliyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu mezunlar derneğimizin Çanakkale’deki diğer okulların mezunlarına da örnek olmasını burada ifade etmek istiyorum” diyerek “15 Mayıs 2015 tarihinde ev sahipliğini yapacağımız 9. Uluslararası Robot Yarışması’nda Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’nin de katkıları olabileceğini düşünüyorum. Meslek lisesi öğrencileri ile üniversiteye giden meslek lisesi mezunu öğrencilerin katılacağı bu yarışmada Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmayı birlikte başarabiliriz.” dedi.

6. Olağan Genel Kurulda yeni yönetim kuruluna aday gösterilen Müjdat Yersen, Şaban Ertürk, Yahya Selçuk, Ali Sacit Öztürk ve Oktay Akın asil olarak seçilirken, Mehmet Bayram Gürel, Ahmet Fehmi Erol, Fahrettin Dündar, Baki Tabak ve Sevda Yıldız yedek listede yer aldılar.

Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Kadir Elibol, Nejdet Karakuz, Nejat Darıcı; yedek üyeliklere ise Aykut Güler, Şener Özkan ve Sevim Ergin seçildiler.

Dilek ve temenniler bölümünde okulumuz eski müdürlerinden Ahmet Özel söz alarak, iki yıldır görevde bulunan yönetim kuruluna teşekkür edip, yeni seçilen yönetim kuruluna da başarılar diledi.

Genel Kurul’daki misafirlerimizden Teknikerler Birliği Çanakkale Şube Başkanı Erol Kayalı da söz alarak, derneğimizle Teknikerler Birliği Çanakkale Şubesi’nin birlikte hareket ettiğini, ortak üyelerimizin bulunduğunu ve mesleki ve teknik eğitime birlikte katkı sunduğumuzu söyledi.

Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulu toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.