24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ESKİLER İLE YENİLER BİR ARAYA GELDİ.

Emekli ve  halen çalışan öğretmenlerimizle bir araya gelip öğretmenler günlerini kutladık.

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Dernek-Okul işbirliği ile Çanakkale  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir tören düzenlendi.

Okulun öğretmenler odasında düzenlenen törene Okul Müdürü Hıdır Kılıç ve okulda çalışan öğretmenlerimizin yanı sıra emekli okul müdürlerimizden Ahmet Özel, emekli öğretmenlerimizden İsmail Salman, Tuncer Güven, Mehmet Çetin, Sinan Yüksel, Ali Baylar, Hasan Hüseyin Güneş, Tümer Yazgan, Veysel Beyaz, Mustafa Özen, Hasan Kocadağlı ve Süreyya Biçerer ile derneğimiz üyesi emekli teknisyen Celal Akalın katıldı. Derneğimiz adına ise Yönetim Kurulu, Yayın Kurulu ve Danışma Kurulu üyeleri törene katılarak öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutladılar.

Törende Okul Müdürümüz Hıdır Kılıç, emekli okul müdürlerinden Ahmet Özel ve Dernek Başkanımız Muhsin Akçay birer konuşma yaparak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Törende okul sosyal komitesi tarafından yaptırılan bulgur pilavı, ayran ve tatlı ikram
edildi. Sohbet bölümünde ise derneğimizce yaptırılan 24 Kasım Öğretmenler Günü pastası Okul Müdürü Hıdır Kılıç, emekli okul müdürü
Ahmet Özel, emekli matematik öğretmeni İsmail Salman, Metal Teknolojisi Alanı Şefi Eyüp Savaştürk ve Fizik Öğretmeni Kadir Atak tarafından kesildi.