3. MEZUNLAR PİLAV GÜNÜNÜ KUTLADIK...

Dernek-Okul işbirliği ile hazırlanan 3. Mezunlar Pilav Günü  için  okulumuz bahçesinde buluştuk.

14 Haziran 2014 Cumartesi günü saat 17.00'da başlayan etkinliğin sunuculuğunu her zamanki gibi derneğimiz yayın kurulu üyesi Hasan Sami Er yaptı.

Günün ilk konuşmasını Dernek Başkanımız Muhsin Akçay yaptı.  Akçay, pilav gününe katılan yaklaşık 400 üyeye hitaben yaptığı konuşmada, okullarına ve derneğimize sahip çıktıklarından dolayı teşekkür etti. Mezunlarımızın buluşmasına katkı sağlayan başta Derneğimiz Üyesi Okul Müdürü Haki Yavuz'a, pilavı yapan üyemiz Sedat Ege’nin oğlu Ege Market’in sahibi Murat Ege’ye ve Bayır Süt Entegre Tesisleri (Bayır Yoğurt ve Dondurma) sahibi üyemiz Süleyman Büyükgaga'ya teşekkürlerini iletti. Dernek Başkanımız  ayrıca derneğimizin amacı ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.  Ev sahibi olarak kürsüye gelen Okul Müdürümüz Haki Yavuz, böyle bir günü düzenleyerek  okuluna sahip çıkan dernek yönetim kuruluna teşekkür ederek, okul öğretmenlerinin ve eski mezunların buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

3. Pilav Günü etkinliğinde söz alan Dernek Üyeleri; İlyas Acar, İl Genel Meclisi Üyesi Ufuk Ünver, Rafet Bilici, Sadık Öztaşkın, Sadi Aktaş ve Birol Arslan okul günlerine ait anılarını misafirlerle paylaştılar.

Ayrıca Ezine Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Sevinç Gökhan ve Şinasi-Figen Bayraktar Ortaokulu Müdürü ve Üyemiz Meral Tüfekçi konuşmaları ile öğrenci ve velilere mesaj verdiler.

Pilav Günü etkinliği içinde bu dönem mezun olanlardan 1. 2. ve 3. olarak dereceye giren  15 öğrenci,  dernek adına eski mezunlarımız aracılıyla  çeşitli hediyeler verilerek kutlandılar.

Konuşmalar ve anıların paylaşılmasından sonra pilav gününe katılan misafirlerimize bulgur pilavı, yoğurt, tulumba tatlısı ve bol miktarda bardak su ikram edildi.

Okulumuz müzik grubunu, folklor ekibini ve okul birincilerini 3. pilav gününe renk kattıklarından dolayı pasta keserek kutladık.

Okulumuz bahçesinde düzenlenen pilav gününde mezunlar, arkadaşları ve öğretmenleri ile buluşarak okul anılarını tazeleme imkânı buldular.