TEKKART’LA SİZ DE KAZANIN DERNEĞİMİZ DE KAZANSIN

tekkart2

Derneğimiz, yeni bir proje ile siz değerli üyelerimize kazanç sağlayacak çalışma başlatmıştır.
Dernek olarak proje ortaklığı yaptığımız Tekkart, alış veriş yaparken sizlere üye işyerlerinden indirim ve parapuan kazandırıyor.

Günlük zorunlu olarak yaptığınız alışverişlerinizden bile size kazanç sağlayacak Tekkart artık ÇEMLİS-DER’li. Birçok ulusal markayı hızla bünyesine katmakta olan Tekkart servis sağlayıcısı sayesinde üyelerimize ait firmalarımızı da Tekkart üye iş yerleri arasına katıyoruz. Hem bölgenizde, hem de tüm Türkiye’de keyifli alışveriş imkanını siz değerli üyelerimize sunmuş bulunuyoruz. Yani yaşadığımız şehirde de, hızla büyüyen Tekkart kazançlı alışveriş programı sizlerin kullanımına açılmış oluyor.

ÇEMLİSDER-Tekkart programına kaydınızı cep telefonu numaranız ile ücretsiz olarak gerçekleştirdiğinizde, artık siz de yerelde, anlaşmalı ulusal mağazalarda ya da internet üzerinden online olarak yaptığınız alışverişlerde para harcarken, bir yandan da size bedava alış veriş imkanı veren parapuanlar kazanacaksınız. TIKLA, ÜYE OL...

ÇEMLİSDER-Tekkart kazançlı alışveriş programına ücretsiz olarak üye olduktan sonra akıllı cep telefonunuza Play Store ya da App Store’dan indireceğiniz Tekkart uygulaması ile yaşadığınız şehirdeki tüm üye işyerlerini size en yakından uzağa sıralanmış olarak görebilecek, bu işyerlerinden alışveriş yaptığınızda harcadığınız paranın bir kısmını bedava alış veriş yapabileceğiniz parapuan olarak da geri kazanabileceksiniz. Bölgenizdeki tüm tekkart üyesi firmalardan alışveriş yapabileceğiniz gibi, Morhipo, Aliexpress, LC Waikiki, Media Markt, Çiçek Sepeti, Domino’s Pizza, Koçtaş, Toomy Life gibi onlarca online mağazadan da online alışveriş yaparken indirim ve parapuan kazanacaksınız. Keza, evinizin elektriğini, internetinizi, Digiturk, D-Smart uydu yayın platformu gibi ihtiyaçlarınızı ve çok yakında yapılacak anlaşma sonrası aracınızın yakıtını Tekkart üye işyerlerinden karşılamanız durumunda, sizlere bedava alışverişin yolunu açan parapuan kazanırken, derneğimize de destek vermiş olacaksınız. Total akaryakıt istasyonundan yapılan yakıt harcamalarından şu anda sadece üye işyerleri faydalanabilmektedir.

dernek tekkart1Eşiniz, çocuklarınız, anne-babanız, yakın çevreniz, komşularımız da ÇEMLİS-DER’in bu fırsatlarından yararlanabilir. Tek yapmaları gereken web sitemiz üzerinden veya dernek görevlilerimiz aracılığı ile cep telefonu numarası, ad soyad ile ücretsiz üye olmak ve derneğimizin sunduğu bu fırsatlardan hiç bir ücret ödemeden yararlanmaya başlamak.
TIKLA, ÜYE OL...

tekkart mobil

Nedir bu Tekkart?
Tekkart yeni nesil bir alışveriş sistemidir. Cep telefonu numaranız ile ücretsiz olarak üye olup hiçbir şekilde aidat, katılım payı vs. ödemeden sıfır maliyet ile faydalanırsınız.

Tekkart üyesi olursam tarafıma bir kart verilecek mi?
Hayır. Tekkart hizmet sağlayan şirketin adıdır, hizmet sağlayıcı bir yazılımdır. Cep telefonu numaranızı bilmek alışverişlerinizi yaparken yeterlidir.

Nasıl üye olabilirim? TIKLA, ÜYE OL...
Sayfadaki fotoğraflara ya da TIKLA, ÜYE OL yazılarına tıklayarak adınızı, soyadınızı, başında 0 (sıfır) olmadan cep telefonu numaranızı yazıp kendinize 1234 gibi 4 rakamlı geçici bir şifre belirleyin. Cinsiyetinizi, şehir ve ilçe bilgilerinizi yazarak, “ÜYELİK SÖZLEŞMESİNİ OKUDUM, ONAYLIYORUM” kutucuğunu işaretledikten sonra “KAYIT OL” butonuna tıklayın. Cep telefonunuza gelecek 4 rakamlı onay kodunu açılan kutucuğa yazıp “ONAYLA” butonuna basın. Artık üye oldunuz. Daha sonra açılan kutucuğa yeni şifrenizi yazarak şifrenizi güncelleyin.

Üye işyerlerini nasıl bilirim?
Üye olduktan sonra android işletim sistemi olan telefonlarda Play Store'dan, iPhonelarda App Store’dan tekkart uygulamasını cep telefonunuza indirin. Başında 0 (sıfır) olmadan cep telefonu numaranızı ve sms ile size gönderilmiş olan 4 rakamlı şifrenizi girin. Uygulama açıldıktan sonra telefonunuzun konum bilgisi açıksa bulunduğunuz yerdeki mağazalar yakından uzağa doğru sıralanacaktır. En üstteki “Mağaza Arama” yerine istediğiniz ili yazarak o ildeki üye işyerlerini de görebilirsiniz.

Tekkart’ı alışverişte nasıl kullanırım?
Türkiye’nin neresinde olursanız olun, Tekkart üye işyerlerinden yaptığınız alışveriş sonrası hesabı öderken Tekkart üyesi olduğunuzu söyleyin. Sizden cep telefonu numaranız istenecektir. İster cep telefonu numaranızı, isterseniz de şifrenizle birlikte sms ile gönderilen 5 rakamlı ID numaranızı söyleyin. Hesabınızı ödediğiniz anda cep telefonunuza bir mesaj gelir parapuanınız hesabınıza eklenir. Parapuanlarınızı cep telefonunuza indirdiğiniz uygulamada sağ alttaki “Hesabım” kısmından takip edebilirsiniz.

Parapuanlarımı nasıl kullanabilirim?
Parapuanlarınızı istediğiniz zaman üye işyerlerinde kullanabilirsiniz. Kullanmada bir alt limit yoktur. Yıl değiştiğinde Parapuanlarınız silinmez, istediğiniz zaman, istediğiniz kadarını kullanabilirsiniz. 1 Parapuan 1 TL demektir. Üye işyerlerinden birinden alışveriş yapıp, kasada parapuanımla ödemek istiyorum demeniz yeterlidir. Telefon ya da ID numaranızı söylediğinizde sizden alışveriş şifreniz istenecektir. Şifrenizi bilmiyorsanız kasiyerden tek kullanımlık şifre göndermesini isteyiniz. Cep telefonunuza gelen şifreyi söylediğinizde ücret ödemeden parapuanınızla alışverişi tamamlarsınız. Dünyada ilk ve tek olan parapuandan parapuan kazanmanın keyfini yaşarsınız. Yani parapuanla yaptığınız alışverişten de ayrıca parapuan kazanırsınız.

Keyifli, kazançlı alışverişler dileriz.

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MEZUNLARI

GECEDE BULUŞTU

Her yıl geleneksel hale getirdikleri “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma” gecelerinin 12. Sini cumartesi akşamı gerçekleştirdiler.

Kolin Hotel’de yapılan geceye üyelerin yanı sıra, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Uğur Yüksel, Dernek üyesi Çanakkale İl Dernekler Müdürü Resul Karakurt ile Samsun Meslek Liseliler Derneği Başkanı Seydahmet Çay katıldı. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ahmet Özel, “Bu gecenin isminden anlaşıldığı üzere dernek olarak birlik ve beraberlik ve dayanışmaya çok önem veriyoruz. Bu değerlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Meslek liseli olarak her sene düzenlediğimiz gecelerimize ilgi gittikçe artıyor. Bu sebeple bu sene Kolin Hotel’de yapmaya karar verdik. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Devamını oku: GECE HABERLERİ 2017

KENT KONSEYİNDE BAŞKAN; ENGİN KANDEMİR

Çanakkale Kent Konseyi seçimli genel kurulu Çanakkale Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde 22 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirildi. Saim Yavuz ve üyemiz Engin Kandemir’in aday olduğu seçimli genel kurulda 3 tur süren seçimin ardından üyemiz Engin Kandemir başkan olarak seçildi.

Devamını oku: ENGİN KANDEMİR

BÜLENT TURAN OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

AK Parti Grup Başkan vekili ve Çanakkale Milletvekili

Referandum öncesi Çanakkale içinde yaptığı ziyaretlere okulumuzu ekleyen Bülent Turan, 14 Nisan Cuma günü okulumuzu ziyaret etti. Okulun son günü olması sebebi ile okunan İstiklal Marşı’na katılarak, öğrencilere eşlik etti.

Dernek Başkanımız Ahmet Özel’in de bulunduğu ziyarette okulumuz ile ilgili bilgiler alan Turan, böylesi tarihi okullara sahip çıkılmalı diyerek, Ak Parti olarak teknik okullara desteklerinin süreceğini belirtti.

Devamını oku: BÜLENT TURAN OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

BAŞKAN GÖKHAN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneğimiz, Esenler Mahallesi’ndeki yeni hizmet binamızda Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı konuk etti.

12 Nisan Çarşamba günü Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve beraberindeki heyet, yapımı tamamlanan dernek binamıza inceleme ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanımız Ahmet Özel ile dernek yönetimi ve kurullarının hazır bulunduğu ziyaret sırasında Özel, dernek binasında yapılan çalışmaları aktardı.

Devamını oku: BAŞKAN GÖKHAN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

TEBRİK ZİYARETİ

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyelerimiz, Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Dernek Başkanımız Ahmet Özel ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Milli Eğitim Zülküf Memiş'in Tarihi Alan Başkanlığı Yardımcılığına atanmasının ardından, Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Osman Özkan'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Teknik Eğitimin ülkedeki durumu hakkında fikirlerini paylaşan heyet, Osman Özkan'ın bu konuya olan hassasiyetini ve önem verdiğini söylemesi üzerine kendisine teşekkür ettiler.

Devamını oku: MİLLİ EĞİTİME ZİYARET